|
Для того чтобы разместить сообщение на форуме, Вам необходимо зарегистрироваться или войти на сайт под своим именем.
Рецепт торта Медовика!
| |
kirilzhilenko80 | Дата: Понедельник, 18.01.2021, 16:26 | Сообщение # 1 |
Сержант
Группа: Пользователи
Сообщений: 29
Репутация: 0
Статус: Offline
| Вперше пектиму «Медовик», дівчатка порадьте провірені рецепти цьоготорта, та свої лайф-хаки, як печете ви? Хочу здивувати коханого на його день народження, і порадувати солоденьким.
|
|
| |
sanaorlov809 | Дата: Понедельник, 18.01.2021, 16:27 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 5
Репутация: 0
Статус: Offline
| Це самий простий вприготуванні торт з мого досвіду, просто довго поки випечеш коржі. Тому не хвилюйтесь, торт має вийти смачнім, навіть, якщо пекти ви його буде перший раз.
|
|
| |
taras_gamper | Дата: Понедельник, 18.01.2021, 17:00 | Сообщение # 3 |
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 6
Репутация: 0
Статус: Offline
| Цитата sanaorlov809 ( ) Це самий простий вприготуванні торт з мого досвіду, просто довго поки випечеш коржі. Тому нехвилюйтесь, торт має вийти смачнім, навіть, якщо пекти ви його буде перший раз. Згідна з попереднімкоментатором, торт легкий в приготовуванні і дуже смачний, якщо використовувати свіжі і якісні інгредієнти. Мед для коржів і сметана для змащування, мають бути високої якості.
|
|
| |
bezplatnoref | Дата: Понедельник, 18.01.2021, 17:04 | Сообщение # 4 |
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 10
Репутация: 0
Статус: Offline
| Цитата taras_gamper ( ) Згідна з попереднімкоментатором, торт легкий в приготовуванні і дуже смачний, якщо використовуватисвіжі і якісні інгредієнти. Мед для коржів і сметана для змащування, мають бути високої якості. Цей торт в нашійсім’ї майже на кожне свято, його люблять і діти, і дорослі. Тому можуподілитись рецептом, по якому Медовик https://journal.rozеtka.com.ua/ua....o-torta виходить дуже смачний, завжди використовую рецепт«Класичного Медовика», коржі виходять дуже ніжними з легким запахом меду, а сметанний крем буде ще смачніший, якщо ви додасте до нього консервовані, солодкі вишні, або шматочки банану. Так колись робила мама і поділилась цимсекретом приготування і зі мною.
|
|
| |
|
|