|
Для того чтобы разместить сообщение на форуме, Вам необходимо зарегистрироваться или войти на сайт под своим именем.
Подарунок
|
leralerkinaaa | Дата: Пятница, 13.11.2020, 23:13 | Сообщение # 1 |
 Сержант
Статус: Offline
| У мами через місяць день народження, і я вирішила в цьому році заздалегідь подумати про подарунок, щоб знову в останній момент не дарувати якусь непотрібну дрібницю. У неї можна сказати все є, навіть не знаю, що дарувати. Хотілося б щось оригінальне, підкиньте ідейку, що такого особливого можна купити у Львові?
|
|
| | |
viktorikatim | Дата: Пятница, 13.11.2020, 23:18 | Сообщение # 2 |
 Лейтенант
| А чим вона у Вас захоплюється? Може живі квіточки в горщиках, що-небудь з рідкісних рослин. Моя колись починала з декількох квіточок, а тепер в будинку ціла оранжерея.
|
|
| | |
svyatosllava | Дата: Пятница, 13.11.2020, 23:27 | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| Варіантів маса, потрібно просто добре подумати. Як щодо дорогого халатика, набору рушників або пухової хустки. А може тварина-маленьку собачку або кошеня?
|
|
| | |
anzhelazelen | Дата: Пятница, 13.11.2020, 23:32 | Сообщение # 4 |
 Лейтенант
| Рушники або хустку - це точно не оригінально. Краще її кольоровий портрет намальований на полотні. Такий подарунок точно ніхто не подарує. А ще можна ювелірну прикрасу, причому не яке-небудь Заводське, а унікальне - зроблене на замовлення. Якщо цікаво, замовити у Львові ювелірний виріб можна ось тут https://igor.lviv.ua/ .
|
|
| |
|
|